Какво ни прави специални

Свържете се с нас

Фирма “Офис Комплект” ООД работи на българския пазар от 2000г. с основен предмет на дейност – търговия и внос на канцеларски материали, опаковъчно тиксо и стреч фолио, печат на формуляри по образец и производство на хартиени изделия.

За първи път стъпва на българския пазар през далечната 1993 г. под името СД “Лили Комерсиал”, когато дейността й се ограничава до продажбата на ученически пособия и канцеларски материали за първа необходимост. През следващите няколко години дружеството се развива с бързи темпове и утвърждава своето значение в регионален мащаб.

През 1996 г. се преименува на ЕТ ”Володя Харлов”, което преобразуване довежда до по-широкообхватно разпространение. Дава се началото на ежеседмични доставки в страната по предварително утвърден маршрут и разширяване на клиентската мрежа до десетки партньори в България.

След 2000 г. и създаването на дружество “Офис Комплект” фирмата вече започва редовно да внася материали от Китай и да гради името си на един от сериозните вносители в България.

Към днешна дата разнообразието на предлаганите стоки и услуги би задоволило и най-изтънчения вкус, а бързината и качеството са наша запазена марка.

Складовата база се намира в град Пловдив, разположена на над 2000 м2 площ, с отдел за печат и реклама. Екипът включва собствениците – Красимира и Володя Харлови, които със своя опит и творческа енергия, са основен двигател в работата с нашите партньори и в изпълнението на специфични поръчки, както и няколко млади, ентусиазирани служители, чиито опит, компетентност и позитивизъм са в помощ на клиента във всеки етап от работния процес.

В основата на нашата философия за успех е преди всичко ТОЙ – КЛИЕНТЪТ!